билјана беличанец алексиќ

Пронајдени се 11 резултати на тема „билјана беличанец алексиќ“
Вести

ФОТО: Одржана комеморација за Билјана Беличанец- роднини, пријатели, колеги, соработници се собраа на местото кое е нејзино дело

Во новоизградениот Дом на културата КВК во Општина Кисела Вода се одржа комеморација по повод трагичната смрт на поранешната градоначалничка...