Бети Стаменкоска Трајкоска

Пронајдени се 7 резултати на тема „Бети Стаменкоска Трајкоска“
Вести

Стаменкоска Трајкоска: Власта е подготвена и криминал да направи, дури и по цена на погубните политики врз нашите деца како оваа образовна реформа

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Бети Стаменкоска Трајкоска вечерва во „Што не е јасно“ во Алфа телевизија, во однос на новиот закон и најавената...
Вести

Стаменковска-Трајковска:Власта ветуваше решавањето на проблемот со аерозгадувањето, а сега крати од буџетот за иститот проблем

Бети Стаменковска Трајковска, пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ на денешната Комисија за финансирање и буџет рече дека за буџетот 2021 година...
Вести

Стаменкоска Трајкоска на форум во Подгорица: Одржливото однесување кон природата денес, може и ќе направи промени во иднина

Бети Стаменкоска Трајкоска како пратеник од Собранието активно учествувала во „Форумот за животна средина за Западен Балкан“, кој...
Вести

Стаменковска-Трајковска: Ние како пратеници не добивме официјално податоци за Кацарска и ги бараме на Гугл,  а Гугл дава се негативни коментари

Зошто баш таа личност, Добрила Кацарска е најпогдна за вршење на оваа висока функција, судија во Уставниот суд, со висока плата и слично....
Вести

Стаменкоска Трајкоска: ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на квалитетно и модерно образование со намалени административни обврски за наставниот кадар

ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на квалитетно и модерно образование со намалени административни обврски за наставниот кадар, реформи на наставните...