бели дробови

Пронајдени се 16 резултати на тема „бели дробови“
Живот и стил

И покрај негативниот ПЦР-тест, некои пациенти имаат клинички знаци на инфекција од коронавирус во белите дробови

Беше докажано дека белите дробови се едни од најзагрозените органи кај пациенти кои страдаат од Ковид-19, а еден од најсигурните начини...