белгија

Пронајдени се 163 резултати на тема „белгија“
Вести

Премиерот на Белгија со предлог: Ќе побарам да се најде европско решение што ќе вклучува целно и привремено прекинување на сите несуштински патувања,

Премиерот на Белгија, Александер де Кро вели дека вечерва на состанокот на лидерите на ЕУ ќе предложи забрана за патувања што не се од...