белгија

Пронајдени се 93 резултати на тема „белгија“
Вести

Се лажете дека на есен доаѓа новиот бран на коронавирус- еве кога оваа европска држава тврди дека доаѓа новиот уште поголем бран

Белгискиот Федерален центар за јавно здравје предупредува дека постојат сценарија за нов, поголем бран на зараза со Ковид-19 уште во...