бегалци

Пронајдени се 40 резултати на тема „бегалци“
Вести

Чулев на онлајн состанок на Регионалниот форум на министри за внатрешни работи и безбедност на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци

Денес земав учествуво на онлајн состанок на Регионалниот форум на министри за внатрешни работи и безбедност на Регионалната иницијатива...