балисти

Пронајдени се 6 резултати на тема „балисти“
Фудбал

Владата им дава пари, а тие порачуваат: „Мразиме сѐ што е македонско, на Македонците им посакуваме се најлошо!“

Нецел месец по скандалозното видео платено од Министерството за култура за промоција на Македонија преку глорификација на навивачката...
Вести

Војводите реагираат: Оние кои ги скандираа местата на кои беа масакрирани нашите бранители, сега добиваат финансиска помош од државата

Понижувањето на македонскиот народ во секој поглед не прекинува, реагираат од навивачката група Војводи од Тетово. Нивната реакција...