баби

Пронајдени се 4 резултати на тема „баби“
Вести

Останале да живеат кај Чернобил и да јадат контаминирана храна: Погледнете како изгледаат овие баби (ВИДЕО)

Околу 350.000 луѓе беа евакуирани од Чернобил после нуклеарната експлозија во 1986 година. На радијација биле изложени 8,4 милиони луѓе. Меѓутоа,...