баба ванѓа

Пронајдени се 16 резултати на тема „баба ванѓа“
Занимливости

Според пророштвото на баба Ванѓа 2020 нема да биде добра година: Предвидува 3 три природни катастрови, обид за убиство и болест друг светски лидер

Познатата слепа пророчица, Вангелија Димитрова Гуштерова, попозната како Баба Ванѓа починала во 1996-та година, а тоа што го предвидела...
Вести

ШТО ПРЕДВИДЕЛА БАБА ВАНЃА ЗА 2019-та: Ќе дојде до економски колапс, а еден моќен претседател ќе се обидат да го убијат

Слепата пророчица, која го предвиде Брегзит, нападот врз кулите близначки и создавањето на ИСИС, исто така, предвидела и неколку настани...