автономија

Пронајдени се 4 резултати на тема „автономија“
Вести

Со дозволата за работа на бугарски универзитет со исто име во Македонија се подрива автономијата на „Свети Кирил и Методиј“

Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ (УКИМ), доби близнак од Бугарија – универзитет со ист назив, кој доби одобрение од Владата да...