австриска полиција

Пронајдени се 5 резултати на тема „австриска полиција“
Вести

Австриската полиција преку Европол достави барање за соработка и информации до МВР – три лица се со македонско државјанство

Денеска (03.11.2020) од австриската полиција, преку Европол, до Министерството за внатрешни работи беше доставено барање за соработка и информации...