авганистанци

Пронајдени се 27 резултати на тема „авганистанци“
Вести

Бесплатна вакцинација, ПЦР тестови и здравствени прегледи за Авганистанците кои ќе пристигнат – Владата ќе покрие и трошоци за сместување

Одговарајќи на новинарско прашање Заев рече дека никој не побарал од нас да примање на Авганистанци, туку како држава сами сме се понудиле...