аватар

Пронајдени се 10 резултати на тема „аватар“
Вести

Заевиот „Аватар“ над законите: Власта не може да се справи со едно кафуле, како би се справила со коронавирусот?

Власта и надлежните институции потфрлија со случајот „Аватар“. Дискотеката односно, по ново, кафе бар „Аватар“ и по реакциите на граѓаните...