АстраЗенека

Пронајдени се 116 резултати на тема „АстраЗенека“
Вести

Кај вакцинираните Австријци начести нуспојави предзвикала АстраЗенека, а најретки Фајзер/БиоНТек

Меѓу Австријците вакцинирани против Ковид-19, најчести несакани ефекти се појавиле по вакцинацијата со АстраЗенека, а најмалку од Бионтех/Фајзер,...
Вести

КАНАДА: Оние кои што примиле прва доза на „АстраЗенека“, отсега за втора ќе можат да изберат од „Фајзер“ и „Модерна“

Научниот одбор што ја советува канадската Влада за вакцините вчера даде одобрение да може да се промени вакцината против Ковид-19 кога...