аспирин

Пронајдени се 10 резултати на тема „аспирин“
Живот и стил

Кардиолозите откриваат: Ако не сакате да ви откажат белите дробови поради коронавирус, секој ден пијте го ова!

Кардиолозите даваат јасни насоки за борбата против коронавирус Со оглед на тоа што повеќе луѓе умираат од кардиоваскуларни болести...