АСМЛ

Пронајдени се 5 резултати на тема „АСМЛ“
Вести

АСМЛ: Срамота е да нема разработен акционен план, во нормална држава вакцинацијата ќе почнеше 1 час по пристигнувањето на вакцините!

Несериозно е најавениот процес на масовна вакцинација да започне во среда. Во нормална држава ќе започнеше во 09:00 денеска, 1 час од кога...