армија

Пронајдени се 14 резултати на тема „армија“
Вести

Нацев: Трансформацијата на специјалните единици на Армијата е лошо замислена и не треба да се одвива на начинот како што е планирана

Трансформацијата на специјалните единици на Армијата на Република Макеоднија е лошо замислена и не треба да се одвива на начинот како...
Вести

Американската армија во тишина се подготвува за војна: Ако нѐ прашате дали сме подготвени за борба уште денес – одговорот е да!

Американската армија веќе започна тивко да се подготвува за војна, нешто за што се надеваат дека сепак на крајот никогаш нема да започне. Минатиот...