Аријант Хоџа

Пронајдени се 5 резултати на тема „Аријант Хоџа“
Вести

Арсовски до Хоџа: Срамота велите дека субвенциите се исплатени, но не се, ако нема договор излегуваме на блокади

– Ние на 31 октомври бевме кај министерот, го запознавме со нашите барања. Од тогаш до сега, 60 дена немаме повратна информација никаква....
Вести

Арсовски до Хоџа: Не дојдовте да не посетите во Облешево, во МЗШВ има неквалитетни и некадарни луѓе поради вас сме четврта група на граѓани

– Цената е од 17 до 23 денари, производната цена е поголема од откупната цена. Министерот да дојде во Кочани, или во Облешево, оризопроизводителите...