аргентина

Пронајдени се 52 резултати на тема „аргентина“
Вести

Во потрага по корените: Потомци на македонски иселеници во Јужна Америка првпат во посета на родниот Царев Двор, Ресенско

Елијас Јосифовиќ од Ел Мајтен, Аргентина, потомок на македонски иселник кој во триесетите години на минатиот век пристигнал и се населил...