апостол симовски

Пронајдени се 25 резултати на тема „апостол симовски“
Вести

Симовски за МИА: Пописот на населението и објектите почнува утре, податоците ќе бидат објавени најдоцна за четири месеци

По 20 години во државата се спроведува попис на население и објекти. Првпат освен прибирање на податоци директно од населението на терен,...