апис

Пронајдени се 12 резултати на тема „апис“
Вести

Голема хуманитарна акција на Асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа: АПИС донира 200.000 евра за медицинска опрема

ГРУПАЦИЈАТА НОВОМАТИК ВО МАКЕДОНИЈА (АДМИРАЛ, АСТРА И КАЗИНО ФЛАМИНГО ХОТЕЛ) И АПЕКС МАКЕДОНИЈА ОДЛУЧИЈА ДА ДОНИРААТ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА...