апел за помош

Пронајдени се 80 резултати на тема „апел за помош“
Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Апел за помош на малиот Бујамин Усиноски кој е со 90% инвалидитет – итно му е потребна инвалидска количка

Бујамин Усиноски од с.Десово (Прилепско) е дете со 90% инвалидитет и нему му е потребна инвалидска количка со команди која чини 2000евра. На...
Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ – апел за помош на малиот две и пол годишен Ангел на кого му дијагностицирана конгенитална сколиоза од 66 степен

Ангел иако најмал во семејството тој е најголем борец. Има 2,5 години и се соочува со најголемата битка до сега. Дијагностицирана му е...
Вести

АУДИО: Наместо на итна операција, се заразила со ковид во болница, па била испуштена, докторот вели „Пута 5 има мртви од тоа што се соопштува“

Апел за помош од тетовското семејство кое се обрати до нашата редакција да се спаси нивната мајка која наместо на итна операција ја...
Вести

Власта остави многумина на милост и немилост: Граѓани ги споделуваат своите маки, со хуманост до храна и пари за лекови

Во овој тежок период, кога многу граѓани останаа на милост и немилост, очајно е потребна помош. Дел од нив останаа без работа, други без...