антракс

Пронајдени се 8 резултати на тема „антракс“
Вести

Јавноста втор ден бара одговори од власта која две недели скандалозно криеше присуство на антракс во Македонија

Јавноста втор ден бара одговори од власта која две недели криеше од граѓаните во Македонија дека има детектирано антракс. Како што вчера...