Антонио Ристевски

Пронајдени се 4 резултати на тема „Антонио Ристевски“
Останати спортови

Олимписки циркуз: Ристевски е на ЗОИ во Пекинг, а скијачката федерација го прашува зошто не доаѓа на работа

Повторно кога се во прашање Зимските олимписки игри наместо резултатите на нашите олимпијци во преден план се скандали и „дневно политички“...