антитела

Пронајдени се 25 резултати на тема „антитела“
Вести

Нема повеќе бесплатни тестови за проверка на антитела од коронавирус на сметка на Фондот, граѓаните ќе ги плаќаат приватно

На Институтот заимунобиологија и хумана генетика во Скопје нема се работаат тестови за концентрација на антитела од SARS Cov-2 на товар...
Живот и стил

Колку долго трае имунитетот на коронавирусот: Истражување покажа за колку време исчезнуваат антителата

Луѓето кои прележале COVID-19 имаат краткотраен имунитет на коронавирусот. Ново истражување на Кралскиот колеџ во Лондон откри дека имунитетот...