Ангеловска

Пронајдени се 3 резултати на тема „Ангеловска“
Вести

Димитриеска Кочоска: Ангеловска ја извести Светска банка дека нема да го потпише заемот, иако се расчисти дека мојот потпис не ни бил потребен!

Во однос на ова задолжување за кое се бара мое одобрување, до денес до мене не се доставени потребни податоци од кои ќе се увиди начинот...
Вести

Стаменковска Стојковски до Ангеловска: Да се грижевте за доброто на граѓаните немаше да учествувате во најголемиот предизборен поткуп во историјата на Република Македонија

Да се грижевте за доброто на граѓаните немаше да учествувате во најголемиот предизборен поткуп во историјата на Република Македонија...