Ангеловска-Бежоска

Пронајдени се 3 резултати на тема „Ангеловска-Бежоска“
Економија

Ангеловска-Бежоска: Народната банка ја затегнува монетарната политика од минатата година со цел одржување на среднорочната ценовна стабилност

Народната банка уште од минатата година, преку низа инструменти го започна затегнувањето на монетарната политика, во насока на закотвување...