американски конгрес

Пронајдени се 8 резултати на тема „американски конгрес“
Вести

Американскиот конгрес постигна договор од 1,5 трилиони долари за финансирање на федералната влада, планирана и помош за Украина

Американските законодавци постигнаа договор вреден 1,5 трилиони долари за финансирање на федералната влада во фискалната 2022 година,...