американска амбасада

Пронајдени се 14 резултати на тема „американска амбасада“
Вести

Американската амбасада ги советува своите државјани да не го посетуваат плоштадот и просторот пред Собранието утре и во недела

Американската амбасада им препорачува на своите државјани да не ги посетуваат просторот пред Собранието, во центарот на Скопје, во...
Вести

Заев не го интересира загриженоста на граѓаните и американска амбасада за именувањето на Командант Хоџа за советник

Реакциите и револтот од страна на граѓаните по именувањето на Џезаир Шаќири – алијас командант Хоџа за советник за безбедност и борба...