амди бајрам

Пронајдени се 31 резултати на тема „амди бајрам“
Вести

Епидемиолозите не можат да ги најдат гостите од свадбата- синот не сака да оди во изолација бидејќи со Амди живееле на различен кат

Епидемиолозите од Центарот за јавно здравје Скопје кои се задолжени да ги детектираат контактите на Амди Бајрам кои биле со него на...
Вести

Итно спроведување на епидемиолошка анкета со најблиското семејство на Амди Бајрам, кај кого постмортем е утврдено присуство на Ковид-19

Министерството за здравство вечерва информира дека откако кај починатиот Амди Бајрам постмортем е утврдено дека истиот бил позитивен...