амбуланта

Пронајдени се 9 резултати на тема „амбуланта“
Вести

„Здравство“: Хорор во Чаир – Помина славењето, но докторите и понатаму работат ни со минимум услови и како во кланица

Здравствениот дом во Чаир е едно од најбитните и најважните места за граѓаните во овој дел на Скопје доколку им притреба итна медицинска...