алфаскоп

Пронајдени се 6 резултати на тема „алфаскоп“
Вести

Чилиманов: Секогаш кога СДСМ е на власт имаме општа небезбедност низ улиците, а овој пат се ослободуваат криминалци и се апсат македонски патриоти

Меѓународната заедница навистина нема концепт за тоа како да се развива овој процес и како да го води, видовме дека настапија целосно...