ален георгиев

Пронајдени се 3 резултати на тема „ален георгиев“
Вести

Јорданов: Кадија те тужи – кадија те суди, Филипче да го расветлува случајот со смртта на пациентката во Штип го поставил директорот кој дента на случката бил дежурен

Дека Венко Филипче е неспособен и дека неговите пропусти се плаќаат со животи го потврдуваат секојдневните сведоштва на незадоволни...
Вести

Јорданов до Георгијев: Откако се случи немилиот настан, заборави да и кажеш на јавноста дека иако си бил поставен за дежурен лекар на работното место се појавуваш после 5 часа

Директоре Alen Georgijev, ќе се извинам тогаш кога ти ќе одговараш за сите злодела направени во Клиничка болница Штип. Пред да се случи немилиот...