александар велјановски

Пронајдени се 24 резултати на тема „александар велјановски“
Вести

Велјановски: Спасовски и МВР да не спијат и да почнат да работат и да ги преземат сите неопходни мерки за заштита на безбедноста на граѓаните во Тетово

Поаѓајќи од демократските принципи на меѓусебното почитување, а во насока на создавање на здраво општество во кое секој ќе се чувствува...