Александар Трајковски

Пронајдени се 9 резултати на тема „Александар Трајковски“
Скопје

Трајковски: Општина Гази Баба под раководството на Георгиевски стана пример за кршење на законите во Република Македонија

Општина Гази Баба под раководството на Борче Георгиевски стана пример за кршење на Законите во Република Македонија, обвинува Александар...