александар рангелов

Пронајдени се 4 резултати на тема „александар рангелов“
Општини

Рангелов: Гасификација со бесплатен приклучок до секој дом, затворен базен и современи училишта во Крива Паланка 

Крива Паланка четири години има локална власт на лажни ветувања, безнадежност и апатија. Имавме градоначалник кој ја задолжи општината...
Општини

Рангелов: Создаваме нова иднина за Крива Паланка – Развивање на планинскиот туризам и помош за граѓаните за ставање на енергетско ефикасни фасади

Ние имаме знаење и програма со многу проекти. Ние гарантираме дека ќе ги исполниме. Вие знаете дека може да верувате на нашиот збор, ова...
Општини

Рангелов: Создаваме нова иднина за Крива Паланка – Затворен базен, градски пазар и еднократна парична помош за секое новороденче

Јас сум еден од вас, човек кој целиот свој живот го поминал во Крива Паланка. Како јас, така и вие, 4 години сме сведоци на хаос и апатија.4...