александар николоски

Пронајдени се 229 резултати на тема „александар николоски“
Вести

Николоски: Битола ќе препознае дека Гордана Силјановска Давкова нуди концепт за правда кој што и е потребен на Македонија

Се надеваме дека во Битола ќе имаме повторно победа и дека ќе имаме голем успех, се надеваме дека Битола ќе препознае дека  Гордана нуди...
Вести

Николоски: Имам полно право да изнесувам свои ставови, гледишта и мислења како и критики кон власта во својство на потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ

На крај сме на оваа без смислена тужба за клевета од страна на Вице Заев кон мене и затоа би сакал да искоментирам нешто правно и политички....