александар наумовски

Пронајдени се 3 резултати на тема „александар наумовски“
Скопје

Градоначалникот на Ѓорче Петров ќе плати 13 илјади евра за набавка на верски календари и роковници со вештачка кожа

За роковници со тврда корица, вештачка кожа и ластик, ѕидни календари со логото на општината, но и со верски обележја, општината Ѓорче...
Вести

Неспособноста на СДСМ се плаќа со човечки животи: ВМРО-ДПМНЕ бара Наумоски да преземе мерки за безбедноста во сообраќајот

Неспособноста на СДСМ се плаќа со човечки животи. Несоодветно регулираниот сообраќај вчера резултираше со сообраќајна несреќа на улицата...