александар георгиевски

Пронајдени се 19 резултати на тема „александар георгиевски“
Скопје

Градоначалникот Александар Георгиевски изврши увид во изградбата на новото основно училиште во општина Илинден

Градоначалникот на општина Илинден, Александар Георгиевски, изврши увид во изградбата на новото општинско основно училиште во населба...
Скопје

Георгиевски во посета на Ајватовци и Бунарџик, вети дека ќе работи посветено, а не неколку месеци пред избори

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за општина Илинден, Александар Георгиевски, денес беше во посета на населените места Ајватовци...
Вести Скопје

Георгиевски: Плац, Марино, Мралино и Кадино ќе добијат канализација, но Илинден заслужува и модернизација на водоводната мрежа, граѓаните заслужуваат да живеат во 21 век

Кандидатурата за градоначалник ќе ми даде шанса и прилика да направам нешто повеќе за општина Илинден, за моето родно место, за местото...
Скопје

Георгиевски: Создаваме нова иднина- изградба на здравствен дом во Илинден, како и изградба на атмосферска и фекална канализација

Кандидатот за градоначалник на Општина Илинден од ВМРО-ДПМНЕ,Александар Георгиевски вели дека пред граѓаните настапува со програма која...
Скопје

Георгиевски од Марино: Најважни проекти за општината се изградба на канализациона и водоводна мрежа како и рехабилитација на локалните патишта

Кандидатот за градоначалник на општината Илинден од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Александар Георгиевски денеска оствари средби со сограѓаните...
Вести

КУРИР ИНТЕРВЈУ со кандидатот Александар Георгиевски: Илинден ќе биде општина на еднаков пристап кон секој граѓанин  и со фер пристап кон бизнисот

КУРИР: Кој беше мотивот да се кандидирате за прв човек на општината? Моите корени се оттука, моето семејство со генерации наназад живее...