активни пожари

Пронајдени се 9 резултати на тема „активни пожари“
Вести

Македонија продолжува да гори: Активни пожари во Малешевијата, Штипско, Скопско, Прилепско, Велешко, Тетовско и Куманиовско

Според податоците на Центарот за управување со кризи, до 13 часот на територијата на државата се активни дестина пожари со разлилчен...