агенција за разузнавање

Пронајдени се 4 резултати на тема „агенција за разузнавање“
Вести

Пендаровски по успешно завршените партиски задачи го награди Ерол Муслиу за директор на Агенција за разузнавање

За директор на Агенција за разузнавање беа во игра три имиња на Албанци кои се наоѓаа на раководни позиции во бeзбeднocниoт систем. Стануваше...