агенција за млади и спорт

Пронајдени се 7 резултати на тема „агенција за млади и спорт“
Вести

Граѓаните го потсетија Мојсовски на времето кога го носеше „црвено-жолтиот“ дрес: И тебе те чекавме на плоштад, а сега викаш „нашата“ репрезентација

Македонските фудбалери денеска пристигнуваат на скопскиот аеродром по деби настап на Европското првенство. Директорот на агенција...
Останати спортови

Десет клубови упатија барање до Агенција за млади и спорт за присуство и надзор на Собранието на СФМ закажано како редовно за да се превенира незаконитоста во изборот на ново раководство

Десет спортски клубови кои се членови на СФМ јавно ги повикуваат претставниците од Агенцијата за млади и спорт да присуствуваат и вршат...
Вести

НЕМА СТИПЕНДИИ ЗА ПЛИВАЧИТЕ: Дарко Каевски ги изостави најмладите исполнувајќи нечии интереси, родителите бесни и гневни

Агенцијата за млади и спорт оваа година при доделување на стипендиите „спортска надеж“ (објавено во службен весник 184 од 06.09.2019 година...