Агенција за храна и ветеринарство

Пронајдени се 19 резултати на тема „Агенција за храна и ветеринарство“
Вести

По скандалот со замрзнатиот зеленчук, АХВ издаде забрана за промет на производот – ќе се изврши вонреден инспекциски надзор

Поради сомнеж за физичка контаминација ( присуство на страно тело – глушец) во замрзнат зеленчуков микс “Сани фантази- Царски микс”...