агенција за филм

Пронајдени се 4 резултати на тема „агенција за филм“
Вести

„Директорот на Агенцијата за филм јавно потврди дека Горјан Тозија, Милчо Манчевски, Лабина и Теона Митевски и други се партиски филмачии на СДСМ“

Комисијата на ВМРО-ДПМНЕ за Култура преку фејсбук статус пишува дека директорот на Агенцијата за филм јавно потврди дека ги етикетира...