агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги

Пронајдени се 6 резултати на тема „агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги“
Вести

АВМУ до Заев: Јавните функционери да се воздржат од ставови со изразен сомнеж во кредибилноста на истражувачките новинарски стории

Во врска со изјавите на премиерот Зоран Заев во интервјуто за неделникот „Фокус“, поврзани со првата епизода „Заговор против воздухот“...
Вести

АВМУ: 1 ТВ и новинарот Сашо Ордановски не ги почитувале професионалните стандарди во интервјуто со Христијан Мицкоски

Во врска со интервјуто на новинарот Сашо Ордановски со претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски, емитувано сношти на 1ТВ, првичните...