Аднан Ќахил

Пронајдени се 5 резултати на тема „Аднан Ќахил“
Вести

Професор Аднан Ќахил: Турците се лојални граѓани на Македонија, но треба да имаат свое влијание при носење на одлуки што ги засегаат односите со Р. Турција

Турците во Македонија, без исклучок, секогаш ја потврдуваат својата лојалност кон Македонија. Исто така, граѓаните турци се нераскинлива...
Вести

Јакуповиќ: Министерот Ќахил паркираше на тротоар, а запрашан зошто узурпира јавен простор одговори дека тој е држава

Актерот Един Јакуповиќ на социјалната мрежа Фејсбук обвини дека министерот без ресор, Аднан Ќахил паркирал на тротоар, а откако го прашал...