АД ЕСМ

Пронајдени се 5 резултати на тема „АД ЕСМ“
Вести

Власта се фалеше како извезува струја, а поради еколошката катастрофа со езерата и реките сега ќе увезува струја на товар на граѓаните

Владата на Република Македонија одлучи хидроцентралите да ги исклучат турбините со цел да остане вода реките и езерата а недостатокот...