8 септември

Пронајдени се 13 резултати на тема „8 септември“
Вести

МВР истражува и најавува санкции за безбедносниот пропуст за време на прославата на Денот на независноста

Прославата одржана за Денот на независноста помина со низа пропусти меѓу кои во јавноста највпечатливи беа неинтонирањето на македонската...
Вести

Василевска: 8-ми Септември треба да биде гордост, ја означува волјата која што беше изразена со цел Македонија да биде дел од европските демократски вредности

-8-ми Септември е генезизот, реков на современиот тек на македонската современа историја, тој мора сите да бидеме свесни дека се темели...
Вести

УШТЕ ЕДЕН ЗДРАВСТВЕН РАБОТНИК ЈА ЗАГУБИ БИТКАТА СО КОРОНАВИРУС – почина сестра Емини од „8-ми септември“

Пандемијата од ковид-19 зеде уште еден живот на медицинско лице. Станува збор за сестра Нашиде Емини вработена на Одделот за дерматовенерологија...