13 часот

Пронајдени се 11 резултати на тема „13 часот“
Вести

Состојба со Ковид-19 во светот до 13 часот: Експериментална вакцина за првпат обезбедила заштита на мајмуни против новиот коронавирус

Според најновите податоци, во светот со новиот коронавирус досега се заразени 2.745.469 лица. Од нив починати се 191.719, а оздравеле 755.462 луѓе. –...
Вести

Состојба со коронавирусот во светот до 13 часот – Во Србија од вторник ќе почне постепено ублажување на рестриктивните мерки

Според најновите податоци, во светот со новиот коронавирус досега се заразени вкупно 2.346.819 лицa. Од нив починати се 161.097, а оздравеле...
Вести

Состојба со коронавирусот во светот до 13 часот: Според најновите податоци, во светот има 1.934.977 лица заразени со новиот коронавирус

Според најновите податоци, во светот има 1.934.977 лица заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 120.438 луѓе, а оздравеле 456.841. – Возачите...
Вести

Состојба со коронавирусот во светот до 13 часот – Австрија, по Велигден би можела постепено да ги укинува мерките против ширење на заразата

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 1.214.487 лицa заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 65.605, а оздравеле...