петок, 24. јуни 2022. Вести денес: 22
home Вести

Зголемен број на корисници на апликацијата Сигнал

Зголемен број на корисници на апликацијата Сигнал

пликацијата за испраќање пораки Сигнал забележа драстичен пораст на бројот на корисници откако апликацијата ВацАп ги смени правилата.

ВацАп ги смени правилата и набрзо корисниците на апликацијата ќе мора да ги споделат своите податоци со Фејсбук и Инстаграм.

По промената на правилата, апликацијата Телеграм соопшти дека има над 500 милиони активни корисници во светот. (МИА)

Коронавирус